Acasă » Referinte » Collomix, Ingolstadt, Germania
Referinţe

Collomix, Ingolstadt, Germania

Noul sediu al unei companii din Ingolstadt, Bavaria, este un proiect îndrăzneț, datorită cutiei verzi de cupru așezate peste clădire.

Proiectat de Eßmann, Gärtner, Nieper, Architekten, noua clădire a firmei Collomix, producător de amestecătoare pentru industria construcțiilor, are trei niveluri, plus o parcare subterană. Primele două niveluri sunt construite din beton aparent, cu ferestre mari și o zonă de intrare cu înălțime dublă, creând o prezență comercială calmă.

Această parte a clădirii intră în contrast cu "cutia" dramatică - îmbrăcată în întregime în cupru verde pre-patinat, subliniată de ferestrele verticale -, care se așează independent peste nivelurile inferioare, protejând intrarea principală. La ambele capete, cutia se deschide pentru a oferi balcoane cu cadre albe și geamuri extinse.

Share: 

Clădire

Beneficiar: 
Collomix
Construit: 
2015
Country: 
Germania
Cod poştal: 
85080
Oraş: 
Ingolstadt
Strada: 
Daimlerstraße 9.
Hartă: 

Categorii

Aplicaţii: 
Faţade
Acoperiş tip terasă
Tipul clădirii: 
Industriale şi agriculturale
Comerciale
Cupru utilizat: 
Prepatinat (verde)
Nou/Renovat: 
Renovat

Arhitect

Name, office: 
Eßmann, Gärtner, Nieper, Architekten

Executant lucrări din cupru

Titlu: 
Karl Wild

Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră că pagina noastră web utilizează fișiere de tip cookie. Aflați mai multe accesând acest link.

Accept