Etusivu » Referenssit » VDV -talo Destelbergenissä, Belgiassa
Referenssit

VDV -talo Destelbergenissä, Belgiassa

GRAUX & BAEYENS architects

Tämä perhekäyttöön suunniteltu omakotitalo sijaitsee hieman Gent -nimisen kaupungin ulkopuolella. Kiinteistö sijaitsee paikassa, jossa aikoinaan sijaitsi linna, joka myöhemmin hävitettiin. Osia muurista on edelleen paikoillaan ja se muistuttaa ihmisiä tästä tapahtumasta.

VDV -talossa on saman kertaa jotain tuttua ja jotain vierasta. 

Yksikerroksinen, harjakattoinen rakennus edustaa tuttua arkkityyppiä, kuten tyypillisesti seudun muutkin maatilat ja piharakennukset. Talon julkisivuja ilmentävät suuret, heijastavat lasiset julkisivut, joiden kautta suhde ympärillä sijaitseviin puihin ja monumentaalisiin linnan raunioihin säilyy.

Talon tapapuolelle on suunniteltu paviljonki, tila puutarhakatokselle, jossa ei ole määritelty alueen tilan rajoja. Talon erikoisuuksiin kuuluu myös, että siinä on kaksi samanlaista julkisivua, joista molemmista on 360 asteen näköala ympäröivään piha-alueeseen.   

Käsittelemätön kupariverhous ja suuret lasiseinämät antavat projektille runollisen muodon, joista heijastuvat talon ympärillä sijaitsevat suuret puut sekä muurin rauniot.

 

Share: 

Rakennus

Omistaja: 
Private
Valmistunut: 
2013
Country: 
Belgia
Kaupunki: 
Destelbergen
Sijainti: 

Kategoriat

Käyttö: 
Julkisivut
Julkisivut/saumaukset
Katot
Rakennuksen tyyppi: 
Asunto
Käytetty kupari: 
Tavallinen kupari
Kiinteistö: 
Uusi

Arkkitehti

Name, office: 
GRAUX & BAEYENS architects
Address & description: 
Desiré Fievéstraat 34, 9000 Gent, Belgium

Urakoitsija

Otsikko: 
Platteau bvba

Kilpailut

Ajankohta: 
2015
Kategoriat: 
Loppukilpailuun valitut
Kunniamaininnat
Yleisöäänestyksen voittaja

Jatkamalla näiden sivujen käyttöä hyväksyt tietosuojaehdot. Lisätietoja tästä linkistä.

Hyväksy