Etusivu » Referenssit » Päiväkoti, Valencia, Espanja
Referenssit

Päiväkoti, Valencia, Espanja

Singularq Architecture Lab

Poliisien lapsille tarkoitettu päiväkoti on rakennettu Valencian poliisitalon lähettyville. Projektissa haluttiin unohtaa arkkitehtuurin rajallisuus luomalla sisä- ja ulkotilojen yhteinen piha, joka toimisi eri-ikäisten lasten käytössä.

Tämä pieni rakennus on erittäin tärkeä suunnittelijalleen, koska siinä haluttiin näyttää tärkeitä osaamisalueita: projektien kestävää ajatusmallia eli tässä tapauksessa olemassa olleen rakennuksen käytön etuja. Mutta myös muotoilun huomioimista ja toiminnallista yksinkertaisuutta sekä rakennuksen ja sen ympäristön suhteuttamista toisiinsa.

Lapsen hahmotuskyky on riippuvainen materiaaleista, kuten kupari, villa, tekonurmi.kasvillisuus ja maaperä ja näiden erilaiset ominaisuudet ja rakenteet.

Sisutuksessa käytettiin valojen ja värien kontrastia, houkuttelevalla tavalla lapsia ajatellen, jotta se kutsuisi heitä sisään taloon.

Kaksi eriväristä laatikkoa toimivat hauskana siltana sisältä ulos – kuin linkkinä eri mittakaavoissa lapsien ja aikuisten välillä.

Tämä on keksintö, jonka tarkoitus on luoda side käyttäjien ja rakennuksen välillä.  Riippumatta ympäristöstä, se johtaa houkutukseen tulla paikalle uudestaan.

Share: 

Rakennus

Omistaja: 
Ayuntamiento de Valencia
Valmistunut: 
2010
Country: 
Espanja
Postinumero: 
46018
Kaupunki: 
Valencia
Katu: 
Carrer de Santa Cruz de Tenerife, 1
Sijainti: 

Kategoriat

Käyttö: 
Julkisivut
Rakennuksen tyyppi: 
Koulurakennukset
Käytetty kupari: 
Tavallinen kupari
Kiinteistö: 
Uusi

Arkkitehti

Name, office: 
Singularq Architecture Lab
Address & description: 
Convento Santa Clara – 1, 6 / 46002 Valencia, España / T +34 963 535 086 / info@singularq.com

Urakoitsija

Otsikko: 
Ejecución: CVC; Planning y logística: KME Locsa

Jatkamalla näiden sivujen käyttöä hyväksyt tietosuojaehdot. Lisätietoja tästä linkistä.

Hyväksy