Etusivu » Referenssit » The Boilerhouse, Royal Holloway -yliopisto, Lontoo
Referenssit

The Boilerhouse, Royal Holloway -yliopisto, Lontoo

Cartwright Pickard

The Boilerhouse kunnostettiin Royal Hollowayn, yhden Lontoon yliopiston kahvila-paviljongiksi ja tapahtumien järjestämispaikaksi perinnerakennuksen pihamaalla. Samalla entisöitiin pihan tallirivistö wc- ja saniteettitiloiksi.

Grade I Listed Founders Building sulkee kahvila-paviljongin sisäänsä, kuitenkin vain juuri ja juuri kosketellen pihaton graniitti- ja tiiliseiniä. Uutena ideana käytetty kupari toimii ideana mille tahansa mahdolliselle uudelle rakennukselle.

Uuden paviljongin katto nousee olemassa olleiden savupiippujen alareunan tasalle ja antaa samalla suuntaa sisäänkäynnille pihaan. Katto kaareutuu ennen kuin se kohtaa rakennukset, jotta se luo eri tahojen erilaisille muodoille jatkuvuuden. Sileä ja kiiltävä kuparipäällyste viimeistelee pinnan ja korostaa rakennuksen muotoa.

Lasia runsaasti sisältävän rakennuksen katon eristämisen vaatimukset kasvoivat projektin edetessä. Räystäiden yksityiskohdat antavat vedelle mahdollisuuden pois virtaamiseen ilman kouruja ja syöksytorvia. Kuparin käyttö mahdollistaa tähän puhtaan ja helposti yllä pidettävän tavan.

Esihapetettu kupari viimeistelee hillityn, puun, teräksen ja lasin luoman väripaletin ja samalla tehostaa ja kaunistaa katon kaarevuutta. Materiaalien valinta perustuu haluun rakennuksen vanhentumisesta aistikkaasti ja säätä kestäen.

Share: 

Rakennus

Omistaja: 
Royal Holloway, University of London
Valmistunut: 
2016
Country: 
Iso-Britannia
Kaupunki: 
Egham

Kategoriat

Käyttö: 
Katot
Rakennuksen tyyppi: 
Koulurakennukset
Ravintolat
Käytetty kupari: 
Esihapetettu
Kiinteistö: 
Uusi

Arkkitehti

Name, office: 
Cartwright Pickard

Urakoitsija

Otsikko: 
Roles Broderick Roofing Ltd

Kilpailut

Ajankohta: 
2017

Find out more

Juha Silvanto

Jatkamalla näiden sivujen käyttöä hyväksyt tietosuojaehdot. Lisätietoja tästä linkistä.

Hyväksy