Etusivu » Node » Tietosuojaehdot

Tietosuojaehdot

Tietosuojaehdot

The European Copper Institute (ECI) kiittää vierailustasi sivustollemme ja kiinnostuksestasi yhdistystämme kohtaan. ECI on sitoutunut suojelemaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi. Käsittelemme henkilötietojasi voimassa olevan lainsäädännön ja hyvien tietosuojakäytäntöjen mukaisesti. Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan, miten henkilötietojasi kerätään, käsitellään ja suojataan palvelussamme.  Käsittelemme sivustolla vierailleiden henkilöiden tietoja tietosuojalakien mukaisesti. ECI Internet-sivut voivat sisältää linkkejä toisille sivustoille, joita tämä tietosuoja ei koske.  

Henkilötietojen kerääminen ja käyttö

Kun vierailet verkkosivustollamme, serverimme keräävät automaattisesti Internet-palveluntarjoajasi nimen, sekä sivuston jolta saavuit meidän palveluumme, sekä ne sivustot, joilla vierailet meidän sivustoltamme, päivämäärän ja sivustollamme käyttämäsi ajan. Henkilötiedot säilytetään vain, jos tarkoituksellisesti annat ne meidän käyttöömme, esimerkiksi rekisteröityessäsi newsletter-tilaajaksi, täyttäessäsi tutkimuskaavakkeen, osallistuessa kilpailuun tai kysyessäsi teknisen kysymyksen.Tietosi säilytetään korkeintaan kolmen vuoden ajan, jonka jälkeen kysymme sinulta vahvistuksen halukkuudesta tilauksen jatkamiseen.

Käytämme Mailchimp-palvelua uutiskirjeidemme lähetykseen. Tilauksesi jälkeen tietosi säilytetään Mailchimp-palvelussa. Voit lukea Mailchimpin tietosuojaehdot ja käyttöehdot täältä: https://mailchimp.com/legal/ (ulkoinen linkki)

Henkilötietojen käyttö ja levitys

ECI käyttää henkilötietojasi teknisiin tarkoituksiin sivuillaan ylläpidon ja käyttäjälähtöisten tutkimuksen ja markkinoinnin tarpeeseen tarkoin rajoituksin. Käytämme ainostaan tarpeellisen ja riittävän määrän tietoja sähköisen ja manuaalisen lähetysten ylläpitoon. Mitkään tiedot eivät vaikuta tilaajien yksityisyyteen.

Emme myy tai siirrä tietoja kolmannelle osapuolelle. Henkilötietojen siirto valtion tai viranomaisten käyttöön sallitaan vain, jos kansallinen lainsäädäntö näin vaatii.

Tietojen käyttö markkinointikampanjoissa

Haluamme käyttää tietojasi, jotta voimme kertoa sinulle käynnissä olevista kampanjoistamme, ja jos tarpeen, kysyä mielipidettäsi näistä. Luonnollisesti osallistuminen kampanjoihin on vapaaehtoista. Jos et halua näin tapahtuvan, kerro siitä meille, niin poistamme tietosi viimeistään kuukauden kuluessa ilmoituksestasi.

Evästeet

Eväste on tiedosto, joka tallennetaan käyttäjän selaimeen ja tietokoneen kovalevylle. Voit käyttää sivustoamme myös ilman evästeitä. Evästeemme eivät sisällä henkilökohtaisia tietoja, jotta varmistamme tietosuojasi säilymisen.  Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti. Voit pysäyttää evästeiden käytön valitsemalla selaimestasi kohdan “älä käytä evästeitä”. Löytääksesi tämän toiminnon omasta selaimestasi tutustu oman selaimesi käyttöohjeisiin. Jos et hyväksy evästeitä, kaikki toiminnot sivustollamme eivät välttämättä ole käytettävissä.  Lue lisää evästeiden käytöstämme täältä

Turvallisuus

ECI tekee teknisiä ja hallinnollisia turvallisuustoimenpiteitä suojatakseen keräämänsä tiedot tahallisilta tai tahattomilta manipulaatioyrityksiltä, katoamisilta, tuhoamisilta tai epävirallisten henkilöiden käsiksi pääsyltä niihin. Turvallisuustoimenpiteitämme kehitetään jatkuvasti teknisen kehityksen myötä.

Jos näistä toimenpiteistä huolimatta jotain tapahtuu keräämällimme tiedoille, ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin toimenpiteisiin minimoidaksemme tästä koituvat riskit. Jos tästä koituu merkittävää riskiä, ilmoitamme mahdollisimman nopeasti tästä asiakkaillemme. Toimitamme tällöin suosituksemme, miten rajoittaa mahdollisimman pieneen tapahtumasta koituvat vaikutukset.

Jos sinulla on kysyttävää henkilökohtaisten tietojesi käsittelystä, voit olla yhteydessä meihin.

Oikeudet tietoihin

Pyynnöstäsi ECI tai sen edustaja tiedottaa mahdollisimman nopeasti, lain mukaisesti, mitä henkilökohtaisia tietoja säilytämme sinusta. Jos, huolimatta toimistamme, tietosi eivät ole paikkansa pitävät, päivitämme ne pyynnöstäsi.

Jäljitys

Sivustomme käyttää Google Analytics -palvelua, jonka tuottaa Google, Inc. (“Google”).  Google Analytics käyttää evästeitä eli se tallentaa tekstitiedostoja tietokoneen kovalevyllesi, joiden avulla sivusto analysoi sivujen käyttökokemuksia. Evästeiden keräämä informaatio sisältää IP-osoitteesi, ja tiedot säilytetään Googlen palvelimilla USA:ssa. Google käyttää tätä tietoa arvottaakseen sivujesi käyttötapaa ja tuottaen raportteja sivustojen tekijöille niiden käytön aktiivisuudesta. Google voi myös lähettää tämän tiedon kolmansille osapuolille, jos laki tähän antaa velvoitteen tai ne prosessoivat tietoa Googlen toimeksiannosta. Google ei yhdistä IP-osoitettasi mihinkään toiseen sen keräämään tietoon.

Voit kieltäytyä käyttämästä evästeitä valitsemalla selaimestasi kohdan “älä käytä evästeitä”. Löytääksesi tämän toiminnon omasta selaimestasi tutustu oman selaimesi käyttöohjeisiin. Jos et hyväksy evästeitä, kaikki toiminnot sivustollamme eivät välttämättä ole käytettävissä

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt Googlen toimintatavat tietojesi käsittelyyn edellä mainitulla tavalla. 

Nämä tietosuojaehdot voivat muuttua silloin tällöin. Kehotamme sinua säännöllisesti tarkistamaan nämä säännöt, joissa kerromme, miten käsittelemme henkilöhtaisia tietojasi.

 

 

Jatkamalla näiden sivujen käyttöä hyväksyt tietosuojaehdot. Lisätietoja tästä linkistä.

Hyväksy