Проекти

The Fold - Sidecup, Великобританія

The Fold - Sidecup, ВеликобританіяThe Fold - Sidecup, Великобританія
Studio Egret West

Перед студією Egret West було поставлено завдання перетворити застарілу офісну будівлю в нову будівлю змішаного користування з перевагою житлових приміщень. Цей об'єкт незграбних обрисів знаходиться безпосередньо поряд з місцевою автобусною станцією і погано спроектованим пішохідним маршрутом доступу, що представило можливість збільшити інтенсивність його використання, відповідно до прагнень Лондонського Плану. Завдання полягало в необхідності "подружити" нужду у житловій забудові високої щільності з обмеженнями місцевої будівлі. Навколишні вулиці містять суміш з магазинів, офісів та житлових будинків різних стилів, більшість з них не вище трьох поверхів, крім однієї 17- поверхової будівлі, яка знаходиться зовсім поруч і була частиною попередньої програми з працевлаштування в 1970 році.

Місце вимагало будівлі з громадськими фасадами з усіх боків і мало значні контекстуальні обмеження. Вигнута форма будівлі The Fold допомогла зменшити ефект високої будівлі і надає більш м'яку гру світла і тіней, ніж її квадратний сусід. Вигнутий фасад розділений на смуги, які виступають і ділять будинок по горизонталі, зберігаючи при цьому єдину і безперервну індивідуальність будівлі при перегляді в будь-якому напрямку.

Нижня смуга співвідноситься по висоті з будівлями, які стоять поруч, беручи за основу триповерховий формат цього передмістя 1930-х років і додаючи до неї ще дві смуги, по мірі того як об'єкт повертається убік автобусної станції. Хоча будинок і розділений на дві смуги, використовується єдиний матеріал, щоб забезпечити безперервність стилю. Кожна смуга має такий же металевий матеріал обшивки і використовує його в різних кольорах і формах, щоб кожна смуга мала різну текстуру.

Будівля користується перевагою своєї висоти шляхом надання у користування своїм резидентам даху з розвиненою. Це відходить від традиційного балконного підходу, який не був бажаний у зв'язку з близькістю залізниці на Хай стріт.

Це схема була розроблена для тендера студією Egret West разом з компанією KDS Accociate, найнятої підрядником в якості архітекторів фінальної частини проекту .

 

Зовнішнє облицювання

У будівлі була задіяна складна вигнута структура, яка безперервно зсувається і обертається у міру руху вгору, а також різні системи з латуні. Фасад був покритий двома різними латунними покриттями. Золотий мідний сплав був обраний для збереження невицвівшого зовнішнього вигляду і використовувався з характерним способом скріплення, який розділяє три головних частини будівлі. Вибір коричневого сплаву, який з часом природно окислиться до темно-коричневого відтінку і більш натурального патинованого покриття, позначив обшивку між смугами.

 

Щоб досягти вигнутого зовнішнього вигляду, були використані два шари фанери ФСФ, розташовані в шаховому порядку, щоб сформувати вигини, прикріплені до обшивки дощового екрану. Це дозволило забезпечити можливість безперервної підтримки стійкої ізоляції зони і висушеної порожнини. Фанера була одягнена в пароізоляцію ( Tyvek ), до якої були механічно прикріплені різні елементи латунної обшивки. Вікна та двері були обрані в покритті з алюмінію з поліефірним порошковим покриттям сірого кольору і були спроектовані в модульних секціях шириною 600мм, що зробило їх придатними до гранованої структури сильно вигнутих ділянок фасаду.

Share: 
The Fold - Sidecup, ВеликобританіяThe Fold - Sidecup, ВеликобританіяThe Fold - Sidecup, ВеликобританіяThe Fold - Sidecup, ВеликобританіяThe Fold - Sidecup, ВеликобританіяThe Fold - Sidecup, ВеликобританіяThe Fold - Sidecup, ВеликобританіяThe Fold - Sidecup, ВеликобританіяThe Fold - Sidecup, ВеликобританіяThe Fold - Sidecup, ВеликобританіяThe Fold - Sidecup, Великобританія

Building

Власник: 
United House Ltd
Дата завершення: 
2012
Country: 
Англія
Місто Місто: 
Sidcup
Адреса: 

Категорії

Застосування: 
Фасади/карнизи
Тип будівлі: 
Житлові будинки
Використана мідь: 
Латунь
Сплав типу золото
Власність: 
Новий

Архітектор

Name, office: 
Studio Egret West
Address & description: 
No. 1 Compton Courtyard, 40 Compton Street, London, EC1V 0BD +44 207 549 1730 hello@egretwest.com

Copper contractors

Назва: 
Prater

конкурси

Сезон: 
2013

Find out more

Robert Pinter

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. Find out more by following this link.

Accept